Välkommen till det lilla företaget med de gröna tummarna

Vi utför allt mellan trägårdsarbete, anläggning och markarbete. Kontakta oss för snabb och kostnadsfri offert!

hållbarhet grönytskötsel trädgård utemiljö grönväxter plantor

Vi jobbar grönt – bokstavligen

Vi jobbar med levande och ståtliga material, oavsett om det rör sig om växtlighet, plant eller dekorativ sten. Därför är det extra viktigt för oss att använda kvalitetsprodukter som håller måttet, och som skänker glädje till såväl jord som kund. Vi har ett hållbarhet- och miljötänk som går igenom allt vi gör, för att vår planet ska få leva längre. Detsamma gäller självfallet din utemiljö, som inte bara ger glädje åt dig och dina kära, men också till naturen. När du anlitar Trädgårdsgiganten anlitar du en aktör som tar trädgårdsskötsel på allvar. Vi har gröna tummar, oavsett om du har det eller inte!

gräsklippning gräsvård trimning gräsklippare röjning städning trädgård

Plantering, trimning & städning

Vi jobbar med många av branschens ”-ning”-ord – trädgårdsplanering, stenläggning, trimning, plantering, jordfräsning, snöröjning… jag, du förstår nog vad vi menar. Vår proffsiga personal har verktygen som krävs för olika jobb, och vi hjälper dig gärna med såväl små trädgårdslyft som större anläggningar där både växter, träd, buskage, dammar och annat ska trivas. Hos oss får du expertråd på hur du bäst kan arbeta med din utemiljö, och vi finns där året runt för uppföljning eller återkommande arbeten. Hör av dig, så hjälper vi dig!

hållbarhet grönytskötsel trädgård utemiljö grönväxter plantor

Olika naturmaterial

En utemiljö består som bekant inte bara av gröna växter, lummiga träd och (förhoppningsvis) välansade gräsmattor. Lika viktigt är hårda material som trä och sten, för att rama in, avskärma eller lyfta olika områden av trädgården. Inte sällan är det stenplattor, gångar och dammar som tillsammans med plantor och växter verkligen höjer nivån på din uteplats. Kreativiteten vet oftast inga gränser, och med en erfaren trädgårdsmästare i ryggen har du möjlighet att drömma stort. Ibland krävs det inte mycket för att en gammal och sliten bakgård ska få den där ”Wow!”-faktorn som imponerar både på närstående och grannar. Vi hjälper dig att nå dit.